Fülesbagoly

Black-Out-feldolgozással jött ki a Zanzibar

2017. augusztus 20. - Bagolyhír
Idén január 21-én ünnepelte 25. születésnapját a Black-Out a Barba Negrában, és ha már negyed évszázad, megkértek pár cimborát, dolgozzák fel néhány dalukat. A Zanzibar a Ma című slágerükhöz nyúlt hozzá, és a mai napon videó formájában ki is jöttek vele.
zb.jpg

A Ma az 1996-ban megjelent Esőnap záródala. Ha a rádiós játszást nézzük, ez volt a Black-Out legnagyobb slágere, egy rakat adó játszotta éjt nappallá téve. A csapat 25. születésnapján a Zanzibar is meglepte őket, és előadták saját értelmezésükben a számot. Videót is készítettek hozzá, amivel a mai napon jöttek ki. Alább csekkolhatjátok.

Terecskei Ritáék korábban Tankcsapdát is átdolgoztak, az MTV Icon szervezői felkérésére a Szabadont adták elő a 2008-as rendezvényen. Nem is akárhogy, elég rendesen odavágtak vele. Az a vastag gitársound tisztességesen megszólal. Hiába no, a Tankcsapda gityósa, bizonyos Sidi akkor még a Zanzibárban pengetett.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr6112765224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása