Fülesbagoly

Újra lesz Video Games Live koncert Budapesten

2017. augusztus 19. - RionaFbly

Profi szimfonikus zenekarával hozza el a legkülönfélébb videojátékok zenéit Tommy Tallarico és Jack Wall Magyarországra.

video_games_live_lead_kep.JPG

Ismét megrendezik a Video Games Live koncertet Budapesten, November 17-én, ahol a legjobb játékok zenéit hallhatjuk szimfonikus előadásban, profi zenekarral, énekesekkel és karmesterrel.

A repertoár igen széles és átfogó, többek közt olyan dalokat játszanak majd melyeket már jól ismerhetünk a Journey-ből a God of War-ból, vagy a Metal Gear Solid-ból, de a Zelda és a Mario zenéit sem hagyták ki a listáról. Természetesen a sokak kedvence, a Final Fantasy VII. szimfóniái is felcsendülnek majd a koncerten, az élményt pedig csak fokozza a hatalmas kivetítő, melyen az aktuális zenékhez tartozó játékok videóit vetítik majd, hogy még közelebb hozzák kedvenc virtuális világainkat és garantáltan maradandó élményt nyújtsanak.

kep_2.jpg

Hazánkban először 2014-ben rendezték meg Tommy Tallarico és Jack Wall tizenegy éve töretlen sikernek örvendő koncertsorozatát, a Video Games Live-ot. A világszerte hatalmas érdeklődésnek örvendő turné szinte mindig teltházas, és nagyon korán elfogynak rá a jegyek. 2016-ban Magyarországon is óriási sikert aratott, de az érdeklődők örülhetnek, mert ennek ellenére csupán a zenék változtak a tavalyi előadáshoz képest, a jegyárak nem. Idén mintegy harminchét koncertet adnak szerte a világban, Kínától kezdve Európán át egészen Amerikáig, és már jövő áprilisig be is vannak táblázva.

A szervezők hamarosan további részletekkel jelentkeznek majd, de addig is kövessétek a PlayIT hivatalos Facebook oldalát, hogy tuti ne maradjatok le semmiről.

TAVALYI BUDAPESTI KONCERT RÉSZLET

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr1412762864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása