Fülesbagoly

Skid Row: örökre bezárult a kapu Sebastian Bach előtt

2017. augusztus 15. - matesas

A nagy újraegyesülések korát éljük, és a Skid Row régi rajongóiban is ott buzog a remény, hogy egykori idoljuk, a fantasztikus énekhanggal megáldott Sebastian Bach egyszer visszatérhet a fedélzetre. Scotti Hill ritmusgitáros azonban tiszta vizet öntött a pohárba.

skidrow_1.jpg

A Skid Row életében az 1987-től 1996-ig tartó időszak tekinthető a klasszikus felállás idejének, ekkor született a banda két legnépszerűbb lemeze, a „Skid Row” és a „Slave to the Grind”, és persze ekkor varázsolta el hangjával a rockvilágot Sebastian Bach. 1996-ban a zenekaron belüli konfliktusok miatt feloszlott a Skid Row, és Sebastian Bach-ból nem kértek a társak az 1999-es újraalakuláskor. És úgy tűnik, azóta sem.

Az utóbbi időben felélesedtek a hangok, amelyek Bach esetleges visszatéréséről szóltak, de Scotti Hill ritmusgitáros most egy interjúban eloszlatta a kétségeket.

– Zárva van a kapunk, most úgy látom, hogy örökre - jelentette ki Hill, majd új frontemberükről, ZP Theartról ejtett néhány szót. – Ő a testvérünk, egy nagyszerű ember, király énekes, nagyszerű frontember. Ő egy olyan srác, akivel mindig várja az ember a találkozást. Az egész zenekar bízik benne, drága kincs számunkra.

Hill persze egy kicsit igyekezett finomítani is mondandóját.

– Megértjük a rajongók vágyát, nagyra értékeljük a rajongóinkat. De ők sem akarhatják, hogy elpusztítsuk, amik most vagyunk.

Majd az interjú végén áradozott egy sort Sebastian Bachról.

– Ő nem rocksztár, hanem szupersztár. Nagyszerű, tökéletesen tisztában vagyok vele, mennyire jó. Fantasztikus énekes, fantasztikus frontember, minden idők egyik legjobbja. A közönségnek nem Sebastian vagy a Skid Row közül kell választania, hanem a rock and roll oldalán kell állnia. Amikor Sebastian játszik a városban, nézd meg, mert nagyszerű. Amikor a Skid Row lép fel, akkor is menj el a koncertre - bölcselkedett a gitáros.

Mindamellett, hogy elismerjük ZP Theart összes jó tulajdonságát, mi most mégis egy régi Skid Row nótát idézünk fel, Sebastian Bach-hal, aki ugyan távolról sem rokona a nagy Johannak, de veszettül jó énekes.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr2212750820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása