Fülesbagoly

Metallal támadnak Budapestre a viking harcosok

2017. augusztus 15. - matesas

Igazi koncertcsemegét tartogat a Barba Negra Track a metal műfaj kedvelőinek. Jövő szerdán az Amon Amarth lép színpadra, a vikingek vendége pedig a Sear Bliss lesz.

amon.jpg

A tavaly decemberi nagy sikerű Barba Negra Music Club-os koncertje után augusztusban visszatér hozzánk az Amon Amarth. A legutóbbi konceptlemez, a Jomsviking dalait ezúttal a Barba Negra Track színpadán prezentálja majd a svéd viking metal banda, ráadásul teljes headliner programmal és a legnagyobb fesztiválokon megszokott látványos show-val és díszlettel készülnek a hazai rajongóknak.

– A Jomsvikingek a viking hadtestek egyik legendás egysége voltak, akikről számos monda kelt életre a csatatéren. Könyörtelen és halálos harcosok voltak, akik egyetlen nagyon egyszerű alapszabályt követtek: soha ne mutass félelmet!” – mesélte Johan Hegg frontember.

Az est hazai vendége az új stúdióalbumán az osztrák Pink Noise stúdióban Scheer "Max" Viktorral dolgozó Sear Bliss lesz. Az egyébként élőben itthon nagyon ritkán látható legendás black metal csapat koncertje így szintén kuriózum. 

Amon Amarth - First Kill:

 

Sear Bliss - Birth Of Eternity:

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr6912748476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása