Fülesbagoly

A U2-val turnézik, majd lemezt ad ki Beck

2017. augusztus 13. - RionaFbly

Az amerikai énekes bejelentette hogy Októberben ha törik, ha szakad, de kiadja új Colors című albumát, melyen már biztosan szerepel majd az Up All Night és a Fix Me. A rajongók a 2014-es Morning Phase óta várnak erre a kiadványra, ami egyébként három Grammy-díjat is besöpört 2015-ben.

beck-lead-kep.jpg

Beck elmondta, hogy a The Strokes zenéje inspirálta az új albumot, melynek eredetileg idén tavasszal kellett volna megjelennie.

- Azt hiszem, már évekkel ezelőtt el kellett volna készülnünk, de ezek nagyon összetett dalok. Egyszerre két-három dolog is történik bennük, és össze kellett dolgozni őket, hogy ne egy rakás zűrzavar legyen. - magyarázta a Rolling Stone-nak a késést az énekes.

Reméljük Beck, most már nem húzza tovább rajongók idegeit és valóban kiadja a Cloros-t, de előtte még a U2-t kíséri el szeptemberben jubileumi The Joshua Tree turnéjára és hét állomáson is együtt játszanak majd Bonoékkal. Az album megjelenéséről konkrét dátumot azonban most sem árult el, ami valahol azt sugallja, hogy bőven van még teendő a lemezzel, de reméljük, legkésőbb Halloween-ra minden Beck rajongó egy új albummal lesz gazdagabb.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr9212742956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása