Fülesbagoly

Búcsúzik a VIVA, visszatér a magyar MTV

2017. augusztus 03. - Bagolyhír

Október 3-ától a Viacom teljesen megújítja magyarországi zenei televíziós kínálatát - olvasható a közleményükben. Annak érdekében, hogy jobban megfeleljen a fiatal nézők igényeinek, és még jelentősebb támogatást nyújtson a hazai zeneipar számára, a vállalat az ikonikus Music Television eredeti zenei koncepciójára alapozva jelentősen kibővíti az MTV csatorna profilját Magyarországon.

vadon-jani-balazs-_fasirt_1998.jpgSebestyén Balázs és Vadon Jani 19 évvel ezelőtt a VIVA képernyőjén

A magyar MTV-re költözteti át a hazai zenei tartalmakat a VIVÁ-ról, és tovább bővíti azokat, így a magyar MTV a Music Television elsőrangú globális zenei örökségét ötvözi majd a VIVA helyi hagyományaival. Az új magyar zenecsatorna aktív pártfogója lesz a legújabb és legnépszerűbb zenei előadóknak és feltörekvő új tehetségeknek, miközben a mai nemzetközi slágereket és a legendás külföldi zenei eseményeket is közelebb hozza a rajongókhoz.

Az ikonikus nemzetközi márka segítségével a Viacom az eddigieknél is több lehetőséget kíván biztosítani a hazai zenészeknek. A magyar MTV mellett az MTV Hits csatorna váltja még fel a VIVA-t, utóbbi a nemzetközi topslágereket képviseli majd.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr5212717232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása