Fülesbagoly

Szupercsapatot hozott össze Mike Portnoy

2017. augusztus 02. - matesas

A fáradhatatlan Mike Portnoy egy igazi szupercsapatot rántott össze, a Sons of Apollo nevű banda október 20-án adja ki első lemezét. A zenészek szerint bár az album modern hangzású, ők azért az „old school” vonalat képviselik.sons-of-apollo-2017.jpg

A Sons of Apollo-t igazi nagyágyúk alkotják. A Dream Theatre egykori dobosa, Mike Portnoy mellett Ron 'Bumblefoot' Thal (gitár, ex-Guns N 'Roses, Art of Anarchy), Derek Sherinian (billentyűs, ex-Dream Theatre) Billy Sheehan (basszus, The Winery Dogs, Mr. Big) és Jeff Scott Soto (ének, Trans-Siberian Orchestra, ex-Journey) erősíti a szupercsapatot, amely október 20-án jelenteti meg debütáló, Psychotic Symphony címet viselő lemezét.

– A zene modern, de a lelkünk old school. A Son of Apollo rock'n'roll, tele virtuozitással és ez egy halálos kombináció! - áradozott Portnoy a bandáról. Kíváncsian várjuk az eredményt.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr6912710138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása