Fülesbagoly

Corey Taylor fia fellépett a Stone Sourral

2017. július 29. - matesas

Szerintetek Corey Taylor fia a metal zenét vagy esetleg a metal zenét szereti? Én az utóbbira tippelek. Vagy az előbbire? Mindegy is, a lényeg az, hogy a 14 éves Griffin tök jól elnyomta papája társaságában a Stone Sour Song #3 című dalát.

corey.png

Robert Trujillo a trendteremtő: a Metallica basszerének 12 éves gyerkőce, Tye együtt jammelt a Suicidal Tendencies-szel és néhány koncertet a Korn vendégeként is végigbőgőzött. Tye példáját a felnövekvő metalgeneráció újabb tagja, Corey Taylor 14 esztendős fia is követte, Griffin a Stone Sourral adta elő a slágeres Song #3 című dalt. A tini egyébként le sem tagadhatná az édesapját, nagyon hasonlít Corey-ra, de még a mozgása, gesztusai is olyanok, mintha egy 30 évvel fiatalabb Corey állna előttünk.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr8612698277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása