Fülesbagoly

Sepulturás albumot készített a Cavalera Conspiracy

2017. július 22. - matesas

Max Cavalera biztató dolgokat árult el a Cavalera Conspiracy októberben megjelenő új lemezéről. Max szerint az anyag brutálisan jól szól, és a régi Sepultura Beneath The Remains és Arise albumaira emlékeztet.cavalera-conspiracy.jpg

A Cavalera testvérek - Max és Igor - zenekara utoljára 2014-ben jelentkezett lemezzel, az idén tízéves banda eddig összesen három albummal örvendeztette meg a metal-rajongókat. Max Cavalera most felfedte az októberben megjelenő új korong címét is, az anyag a Psychosis nevet viseli majd. A lemez producere Arthur Rizk (Sumerlands, Eternal Champion), a masterelést Joel Grind (Toxic Holocaust) végezte, és Justin Broadrick a Godfleshből vendégszerepel rajta. Az album a Napalm Recordsnál jelenik meg. Max szerint olyan intenzitást és energiákat várhatunk a lemeztől, mint amit a régi Sepultura Beneath The Remains és Arise albumaitól kaptunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr3912681229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása