Fülesbagoly

Punk himnuszt írt a négy Armstrong

2017. július 16. - matesas

Közös dalt írt a Green Day frontembere, Billie Joe Armstrong és a Rancid énekes-gitárosa, Tim Armstrong, az „If There Was A Time” kislemez formában jelenik meg, a bevételt a zenekarok sokaságát pályára állító punktanya, a 924 Gilman támogatására ajánlják fel.

thearmstrongs-920x584.jpg

Billie Joe és Tim Armstrong is szívén viseli a legendás 924 Gilman sorsát, mindkettőjük sokat koncertezett ott, és most a maguk módján szeretnék meghálálni a lehetőséget. Billie Joe fiával, Joey Armstronggal és Tim unokaöccsével, Rey Armstronggal kiegészülve a négy az Armstrongok nevű alkalmi banda összedobott egy dallamos kis punknótát, amely akár a Gilman himnusza is lehetne. Mutatjuk, mire képes a négy Armstrong, íme, az „If There Was A Time”.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr1112667897

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása