Fülesbagoly

R&B sztárral erősít a Foo Fighterst

2017. július 10. - matesas

Meglepő titkokról lebbentette fel a fátylat Dave Grohl, a Foo Fighters frontembere. Grohl elárulta, hogy a közelgő új lemezen a 90-es évek népszerű R&B csapatának, a Boyz II Mennek az énekese is szerepel, sőt, korunk egyik legnagyobb popsztárja is vendégeskedik egy szám erejéig.

dave-boyz.png

A hamarosan megjelenő Concrete and Gold című Foo Fighters lemezről már több dal is ismert, eddig stúdióverzióban a Run című dalt mutatták meg Grohlék. Ezek alapján kifejezetten az az ember benyomása, hogy egy ízig-vérig rock and roll albumra számíthatunk a Foo-tól. Ugyanakkor most Dave Grohl arról beszélt, hogy a Boyz II Men egyik énekese, Shawn Stockman vendégszerepel a lemez utolsó számában, sőt - megnevezése nélkül - a világ legnagyobb popikonja is beszállt a lemez munkálataiba.

– A fickó a Boyz II Menből egyszer átsétált a stúdió parkolóján, azt mondtam neki: haver, énekelnél az új lemezünkön? És ő elvállalta, méghozzá a legnehezebb dalunkban. Úgy hangzik, mintha az a számot a Black Sabbath és a Pink Floyd készítették volna. Shawn úgy énekel, mintha egy kórust építettünk volna fel a hangjából, mintha negyven hangot helyeztünk volna egymásra. Őrült és csodálatos - áradozott Grohl.

Concrete and Gold tracklist:

1. T-Shirt

2. Run

3. Make It Right

4. The Sky Is A Neighbourhood

5. La Dee Da

6. Dirty Water

7. Arrows

8. Happy Ever After (Zero Hour)

9. Sunday Rain

10. The Line

 

11. Concrete and Gold (feat. Shawn Stockman)

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr1312652403

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása