Fülesbagoly

70. szülinapját kivételesen koncerttel ünnepli Charlie

2017. június 15. - matesas

Még sosem fordult elő, hogy a születésnapján koncertezett, most szakít e hagyománnyal Charlie. A jellegzetes hangú énekes a győri Audi Arénában lép fel október 28.-án, méghozzá a 70. szülinapján.charlie_2.jpg

A 150 percesre tervezett élő koncerten a Tátrai Band kíséri Charliet. Ugyancsak fellép az egyik legjobb magyar énekesnek tartott Tóth Vera. A koncert látványvilága is különlegesnek ígérkezik. A 16 méteres színpadon 13 ledfal, vizuál, valamint 5 óriáskivetítő szolgálja a maradéktalan zenei élményt.

A Könnyű álmot hozzon az éj, a Nézz az ég felé, a Jég dupla whiskyvel, az Az légy, aki vagy című dalok mellett természetesen elhangzik a többi ismert sláger, így a New York, New York is. Utóbbihoz kapcsolódik, hogy a jegyet váltók sorsoláson vesznek részt, melynek nyereménye egy repülőút az amerikai metropoliszba. Három szektor jegyvásárlói pedig az énekes Ami soul, az szól című életrajzi könyvét és lemezt is kapnak ajándékba.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr4012598605

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása