Fülesbagoly

Libanoni menekülteken segít PJ Harvey

2017. június 14. - matesas

Megkapó videoklipet készített az idei Sziget fesztiválon fellépő PJ Harvey, az extravagáns énekesnő a libanoni Bekaa-völgy menekülő lakóin segítene a dallal, az otthonaikat elhagyni kényszerülő családok támogatására hívná fel a figyelmet.

pj.jpg

Évek óta káosz és anarchia uralkodik a libanoni Bekaa-völgyben, a folyamatos harcok miatt rengeteg család menekül a térségből. PJ Harvey egy egyiptomi zenésszel, Ramy Essammal összefogva készítette el „The Camp” című dalát, a számhoz pedig a térségben forgatott felvételekből állítottak össze. Nyomasztó képsorokon láthatók a tengeren hánykódó menekültek, a kétségbeesett szülők, akik gyermekeikkel vágtak neki az útnak. A művészek a dalból befolyó minden nyereséget egy menekülteket segítő szervezetnek ajánlották fel.

PJ Harvey az elmúlt 25 év egyik legfontosabb brit énekesnője, kilenc lemezzel, rengeteg díjjal, csomó slágerrel. Egyértelműen ő az idei Sziget legnagyobb dobása, még sosem koncertezett Magyarországon.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr1212592837

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása