Fülesbagoly

Készül a Ghost lemeze, de nem tudni, kik csinálják

2017. június 12. - matesas

Tobias Forge, a Ghost frontembere azt ígéri, hogy idén augusztusban stúdióba vonulnak és egész ősszel az új nagylemezen fognak dolgozni. Ha minden jól alakul, jövő év elejére elkészül az album.

 ghost.jpg

Nagy a felfordulás a Ghost háza táján, a zenekar néhány korábbi tagja beperelte Tobias Forge-t, a banda frontemberét. Papa Emerituson 200 ezer svéd koronát kérnek számon a korábbi tagok, szerintük a frontember ennyivel tartozik nekik az eladások utáni bevételekből.

Így aztán nem lehet tudni pontosan, hogy most tulajdonképpen kikkel is képzeli el a jövőt Forge, aki ennek ellenére bizakodva tekint a jövőbe. Egy friss interjúban arról beszélt, hogy augusztus közepén stúdióba vonulnak, és jövő év elejére elkészülhet az új nagylemez. Sőt, azt is kijelentette: az új Ghost lemez a legjobb, amelyet valaha is készítettek. Hát... kíváncsian várjuk a fejleményeket.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr4012587043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása