Fülesbagoly

Új albumról beszélt a Guns N’ Roses gitárosa

2017. június 05. - matesas

Sok ötletet rögzítettek, és alighanem egy új lemezzel lepik meg a világot. Erről beszélt Richard Fortus, a Guns N’ Roses ritmusgitárosa, és bár konkrétumokat nem árult el, egy ilyen kinyilatkoztatás minden Guns-rajongó szívét megmelengeti.

gnr_4.jpg

– Nem kezdtünk el stúdiózni, azonban rengeteg ötletet rögzítettünk - mondta Richard Fortus egy interjúban, azonban rögtön hozzá is tette: határozottan úgy gondolja, hogy a banda el fog készíteni egy új lemezt.
– Ebben a zenekarban rengeteg az erő, és nagyon remélem, hogy megcsináljuk az új lemezt, tervbe van véve. Axl zseniális képessége, hogy apró részletekből komplett dalokat állítson össze. Soha nem láttam senkit, aki ugyanennyire tehetséges volna - magasztalta a „főnököt” Fortus.
Mint arról a Fülesbagoly beszámolt: nemrég Slash egy titokzatos fotón volt látható, a gitáros egy stúdióban szorongatta a hangszerét, már akkor megindultak a találgatások egy lehetséges Guns-album elkészítéséről. A Rózsák európai turnéja nagyban dübörög, sorra jönnek ki a legnagyobb videómegosztó oldalon a jobbnál jobb koncertfelvételek, mi most a vasárnapi madridi showból villantunk fel egy kis ízelítőt.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr8512564647

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása