Fülesbagoly

Dinamikus dallal fokozza a Stone Sour a várakozást

2017. június 04. - matesas

Egy hónapja két dalt mutatott meg a Stone Sour a június 30-án megjelenő Hydrograd című lemezről, Corey Taylorék most egy újabb számmal fokozzák rajongóik várakozását. Mert bizony a Taipei Person / Allah Tea című nóta sem okoz csalódást.

stonesour_2.jpg

Az egy hónapja megjelent Fabuless és Song #3 című számok már megmutatták, hogy a Stone Sour ezúttal valóban elkapta a fonalat. Maga Corey Taylor frontember is úgy nyilatkozott, hogy a Hydrograd lemez a zenekar egyik legjobb alkotásának ígérkezik, bátran vegyítették a rock, a metal és a punk elemeit, szóval nem egy hagyományos Stone Sour anyagra kell számítani. A Taipei Person / Allah Tea című dal sem a szigorú riffekről maradhat emlékezetes, viszont az energia, dinamika sem hiányolható belőle, Corey énektémái pedig hozzák a tőle már megszokott színvonalat.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr8312562193

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása