Fülesbagoly

Michael Moore rendezte a Prophets of Rage új klipjét

2017. június 01. - matesas

Nemcsak a Foo Fighters, hanem a Prophtes of Rage is előrukkolt június első napján egy videoklippel. Az Unfuck the World című számot koncerten már bemutatták, a most debütáló videót a polgárpukkasztó politikai doksikat jegyző Michael Moore rendezte.

proph.jpg

A Prophets of Rage tovább folytatja az aktuális hatalmak ellen vívott szellemi háborúját, s ezúttal egy igazi nagyágyút nyertek meg maguknak. A többek között a Kóla, puska, sültkrumpli és a Fahrenheit 9/11 rendezőjét, Michael Moore-t kérték fel az Unfuck the World című dalhoz készült klip rendezésére, és Moore nem is hazudtolta meg önmagát, az egész videó olyan, mintha az imént emlegetett egész estés filmek 4 percbe tömörített kistestvérét néznénk.

De nem csak a klip, a dal is zseniális. Tom Morello összetéveszthetetlen gitárjátéka ezúttal sem hagy kívánnivalót maga után, a két énekes, Chuck D. és B-Real egymásra felelgetnek, amely egy plusz dinamikát ad a számnak. A banda debütáló nagylemeze szeptember 15-én jelenik meg. 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr1512557941

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása