Fülesbagoly

Költözik a VeszprémFest, jön Tom Jones és Richard Bona

2017. május 30. - Bagolyhír

Új helyszínen, a Séd patak völgyében, a História Kertben rendezik meg a 14. VeszprémFest programjait július 12. és 15. között - mondta a rendezvény főszervezője a fesztivál keddi budapesti sajtótájékoztatóján. Fellép Tom Jones, Richard Bona, Heather Small és a The New Power Generation.

tomjones.jpeg

A változás oka a rendezvény eddigi helyszíne, az érseki palota felújítása - tette hozzá Mészáros Zoltán. Az idei fesztivált emiatt a vár alatt, az egykori érseki pihenőkertben rendezik meg. A História Kertként ismert helyszín nem teljesen új a fesztivál törzsközönségének, hiszen néhány éve Historia Garden néven rendeztek már itt kísérő programokat - emlékeztetett.
A VeszprémFest első napján, július 12-én Richard Bona lép fel a Mandekan Cubano formációval. Az afrikai művész 2005-ben lépett fel először a VeszprémFesten, majd 2008-ban is zenélt a fesztiválon. Mostani koncertjének gerincét a 2016 júniusában megjelent Heritage című album adja. A második napon, 13-án Heather Small lép színpadra. Az M People együttes énekese először ad koncertet Magyarországon. A harmadik napon, 14-én Tom Jones koncertjét a nagy érdeklődésre való tekintettel a VeszprémArénában rendezik. A 76 éves legenda az angliai turnéját megszakítva érkezik a VeszprémFestre. A zárónapon a tavaly elhunyt Prince leghosszabb ideig működő zenekara, a The New Power Generation lép fel a Celebrating Prince turné keretében.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr3112550543

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása