Fülesbagoly

Fogós dalt mutatott a Ministry az új lemezről

2017. május 30. - matesas

Az amerikai indusztriál metal legenda, a Ministry 14. lemeze kiadására készül, Al Jourgensen és csapata most Glenn Danzig Blackest of the Black elnevezésű fesztiválján mutatott meg egy fogós nótát az új albumról.

 ministry_1.jpg

AmeriKKKant - ez lesz a címe a Ministry új lemezének, és ezzel tulajdonképpen ki is merült, amit az anyagról tudni lehet. Egyelőre sem a megjelenés, sem a tracklist nem ismert, az albumborítót sem mutatták még meg, most viszont Al Jourgensenék legalább adtak egy kis ízelítőt a matériából. Az „Antifa” című dal egy klasszikus hangzású, energikus, klassz riffekkel operáló szerzemény, a lassan 60 esztendős Jourgensen sem úgy fest, mint valami nyugdíjba készülő metal-papi. Íme:

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr5712552521

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása