Fülesbagoly

Itt az előzetes Courtney Love mozijához

2017. május 22. - matesas

Amerika egyik leghíresebb gyilkossági ügyéről forgattak filmet, az egyik főszerepet a Hole énekesnője, Courteny Love alakítja. A családi drámához most megjött az előzetes is, Courtney egy édesanyát alakít, akit a saját fiai gyilkolnak meg.

courtney.jpg

„Lifetime” címen forgatták a tévéfilmet, amely egy híres amerikai családi dráma történetét dolgozza fel. 1989. augusztus 20-án Beverly Hills-i otthonukban ölték meg Jose és Kitty Menendezt. A gyilkosságról a jómódú házaspár fiai tettek bejelentést, a fivérek azt állították, hogy épp moziban voltak, amikor szüleiket lelőtték. Csakhogy a gyanú néhány hónap után rájuk terelődött, és a fiatalabbik testvér, Erik hamarosan beismerte, hogy bátyjával közösen végeztek a szüleikkel. 

Courtney Love alakítja Kitty Menendezt, a Hole énekesnője egyébként már rengeteg moziban tűnt fel, legnagyobb alakítását, a Larry Flynt, a provokátorban nyújtotta. Reméljük, hogy hamarosan a zenei karrierjére is koncentrál kicsit, egy új Hole lemezre eléggé kíváncsiak volnánk.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr212531945

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása