Fülesbagoly

Öngyilkos lett Chris Cornell?

2017. május 18. - matesas

A detroiti rendőrség öngyilkossági ügyként vizsgálja Chris Cornell halálát, de egyelőre nem árulják el, hogy milyen jelek utalnak erre a lehetőségre. Az énekes holttestére egy hotel fürdőszobájában bukkantak rá, néhány órával korábban még koncertezett a Soundgardennel.cornell_1.jpg

Michael Woody, a detroiti rendőrség szóvivője a Billboardnak nyilatkozott Cornell haláláról. A szóvivő kijelentette: öngyilkossági ügyként vizsgálják az énekes halálát, de egyelőre ez csak az elsődleges verzió, túl korai biztosra állítani ezt a lehetőséget. A rendőrség szerdán éjfél körül kapott segélyhívást, az MGM Grand Casinóból egy meg nem nevezett személy telefonált. Amikor a rendőrök megérkeztek, egy férfi elmondta, hogy Cornellt a szállodai fürdőszobájában találták, a padlón hevert eszméletlenül. A tisztek felmentek a szobába, de már csak Cornell halálát tudták megállapítani. A szóvivő arról nem nyilatkozott, hogy mit találtak a frontember szobájában, gyógyszer, esetleg drog okozhatta-e a halálát.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr9012519021

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása