Fülesbagoly

Őrült vendégekkel fesztiválozik a Tool

2017. május 17. - matesas

Igazi zenei csemegének ígérkezik az a minifesztivál, amely a Tool idei turnéjának legizgalmasabb, egyben befejező álommását jelenti. A zenekar előtt őrült bandák sora lép fel június 24-én, ott lesz a Primus, a Clutch, a Melvins, és a Fantômas is.

 tool_2.jpg

A kaliforniai Glen Helen Amphitheaterben egy meglehetősen borult este várható, a fellépők közül senkire sem aggatható rá a „hétköznapi” vagy netán az „unalmas” jelző, épp ellenkezőleg: valamennyi fellépő megtestesíti a rock műfaj kísérletező vonulatát. A szervezők most újabb neveket jelentettek be a korábban már jelzett bandák mellé. Csatlakozik a Clutch és hét év után először áll újra össze az experimentális szupercsapat, a Fantômas. A fellépések közötti szünetekben The Crystal Method szórakoztatja a nagyérdeműt.

Arról továbbra sincs hír, hogy a Tool mikor hajlandó új lemezt kiadni. Maynard James Keenanék 11 éve jelentkeztek utolsó albumukkal, a 10,000 Days-szel, a rajongók már nagyon várják az újabb kinyilatkoztatást. A június 24-ei este talán legnagyobb szenzációja a Fantômas reaktiválódása, a bandát Mike Patton énekes (Faith No More), Buzz Osborne gitáros (Melvins), Trevor Dunn basszer (Mr. Bungle) és Dave Lombardo távollétében Dale Crover dobos (Melvins) alkotja. Mi pedig most mutatunk egy kis ízelítőt abból, mi vár a szerencsés nézőkre.

Tool - Vicarious:

Primus - My Name Is Mud

Clutch - X-Ray Visions:

Melvins - Hideous Woman:

Fantômas - The Godfather:

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr712510633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása