Fülesbagoly

A legnagyobb popslágerekkel versenghet a Linkin Park új dala

2017. május 11. - matesas

Újabb dalt mutatott meg a Linkin Park a május 19-én megjelenő One More Light című albumról. A középtempós szám egyértelművé teszi: Chester Benningtonék ezúttal tényleg egy pop-lemezben gondolkodtak.

 linkin.jpg

 

Világos, mint a vakablak: senki se várja a Linkin Parktól a Hybrid Theoryn még zúgó gitárokat, a jövő pénteken megjelenő lemez egészen más utakat jár be. A június 27-én a Volt fesztiválon fellépő zenekar Heavy című dalát a zenetévék és kereskedelmi rádiók szinte végtelenítőre rakták, és a banda most egy újabb számot mutatott meg, amely ugyanezt az igényes popzenét testesíti meg. Az Invisible egy középtempós nóta, fülbemászóan dallamos, diszkrét, háttérbe vont gitárral, a legnagyobb popslágerekre hajazó énektémával.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr6412497663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása