Fülesbagoly

Ezek Courtney Love kedvenc Nirvana-dalai

2017. május 10. - matesas

Százból kilencven rajongó egészen biztosan a Nevermindot tartja a Nirvana legjobb lemezének, azonban úgy tűnik, hogy Courtney Love másképp vélekedik. Kurt Cobain özvegye most felfedte a számára legkedvesebb Nirvana-dalok listáját.

courtney-kurt.jpg

Courtney Love-ot rajongók kérdezhették az Instagramon, az egyik néző pedig arra kérte az énekesnőt, nevezze meg a számára legkedvesebb Nirvana-dalokat. Love elsőként a Heart-Shaped Boxot mondta, ez a dal az 1993-as In Utero albumon jelent meg, ikonikus videoklip is készült hozzá, amely megnyerte az MTV Video Music Award „A legjobb alternatív zenei videóért”, és „A legjobb művészi rendezésért” járó díját. Love egyébként korábban Lana Del Reynek azt mesélte erről a számról, hogy az az ő vaginájáról íródott.

Courtney Love még három dalt nevezett meg, amelyeket szintén „nagyon magas rangú” zenének nevezett. A Serve The Servants (In Utero nyitó száma), a Frances Farmer Will Have Her Revenge On Seattle (In Utero) és az In Bloom (Nevermind) szerepelnek a listáján, szóval úgy látszik, nála 3-1-re győzött az In Utero a Neverminddal szemben. Mi pedig megmutatjuk mind a négy nótát.

1. Nirvana - Heart-Shaped Box:

2. Nirvana - Serve The Servants:

3. Nirvana - Frances Farmer Will Have Her Revenge On Seattle:

4. Nirvana - In Bloom:

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr1912495317

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása