Fülesbagoly

Így hangzik a Bon Joviba oltott Stone Sour

2017. május 01. - matesas
Két nap alatt két új dalt mutatott meg a Stone Sour a június 30-án érkező Hydrograd nagylemezről. Rádióbarát, modern rock and roll, Corey hangja zseniális, és feltételezhető, hogy az albumon azért akadnak majd ezeknél morcosabb tételek is.
stone-sour_1.jpg

Nem tudni, hogy csak az egészséges önreklám működött, vagy Corey Taylor komolyan is gondolta mondandóját, mindenesetre a Stone Sour frontembere úton útfélen hangsúlyozta: úgy érzi, hogy a Hydrograd lesz a zenekar legjobb lemeze. Az album június végén kerül a boltokba, a banda most két dalt is megmutatott róla, a Fabuless című nótához klip is készült. Ez a fogósabb darab, töménynek vagy súlyosnak ezt sem nevezném, de lendületesnek, energikusnak mindenképpen. És tulajdonképpen ez jól is jellemzi a Stone Sour egész pályafutását, hiszen számomra a zenekar mindig kicsit olybá hatott, mintha a Slipknot lehalkított, illedelmesebb, barátságosabb kistestvére volna. És ezeket a jelzőket egyáltalán nem pejoratív értelemben használom, hiszen a Stone Souir pont úgy jó, ahogy van, a zseniális hangú Corey Taylor többet mutathat meg lírai énjéből. A másodikként bemutatott Song#3 című dal egy kifejezetten slágeres szerzemény, nem lepődnénk meg, ha hamarosan ehhez is klip készülne, és bekerülne a zenetévék lejátszójába.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr3212470687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása