Fülesbagoly

Akusztikus bohóckodás a Slipknot tiszteletére

2017. április 28. - matesas

Repül az idő, a Slipknot egyik legnépszerűbb dala is már 13 éves, a Duality azóta minden rockkocsma zenei felhozatalának kötelező eleme. Most egy érdekes feldolgozást kapott a dal,a  tréfás kedvű YouTube-harcos, Leo Moracchioli akusztikus verzióját érdemes megsasolni.

maxresdefault_1.jpg

Shawn "Clown" Crahan alighanem elégedett lehet a Duality mostani feldolgozása láttán, hiszen a dalt prezentáló Leo különböző bohócmaszkokban, és néhány érdekes hangszert - bendzsó, kürt - hozzátéve adja elő a számot. A feldolgozást április 21 óta lehet megtekinteni a legnagyobb videómegosztó oldalon, már több, mint hatszázezren látták. Moracchioli januárban a Red Hot Chili Peppers örökzöldjét, a Californication című nótáját metálosította, ez a videó már 1,8 milliós nézettség felett jár, de a sráctól még számos remek feldolgozásra bukkanhatunk a YouTube-on.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr4212462453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása