Fülesbagoly

Énekese szervezte az Apey & the Pea EU-turnéját

2017. április 19. - Bagolyhír
Jövő kedden hétállomásos Európa-turnéra indul az Apey & the Pea. Horvátországban kezdenek, majd jön Anglia, és Szlovákiában zárnak.
apey.jpg

Mint megtudtuk, többször is tervben volt, hogy szerveznek Európa-turnét különböző segítségekkel, de sosem jött végül össze. 2016 év végén Áron András ‘Apey', énekes maga vette a kezébe az irányítást, és kezdett neki a szervezésnek.
- Nem volt egyszerű meló, nagyon sok energiát raktam bele, és sok időmbe telt, de nagyon-nagyon sok segitséget is kaptam Angliából illetve Bali Dávidtól (A38 programszervezője) és egyéb külföldön élő olyan emberektől, akiknek ugyanannyira sokat jelent ez a banda és zene, mint nekünk. Szerencsések vagyunk rendkívüli módon, hogy ennyi támogatást es pozitív visszajelzést és meghívást kapunk Európa-szerte és itthon is.
A turné alapja a londoni Desert Fest meghívás, a dátum köré lett szervezve a többi koncert is, főleg Angliára koncentrálva. Jó utat, srácok, zúzzátok le minden jelenlévő arcát!

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr7512436459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása