Fülesbagoly

Egy bulira összeáll Alice Cooper eredeti bandája

2017. április 19. - matesas

A shock-rock királya, Alice Cooper bejelentette, hogy egy koncert erejéig összeáll az eredeti zenekarával, azokkal a tagokkal, akikkel 2011-ben bekerült a Rock and Roll Hall of Famebe. A banda Nashvilleben lép fel május 14-én.alice.jpg

Dennis Dunaway basszusgitáros, Neal Smith dobos, Michael Bruce gitáros és Alice Cooper a Tennessee Performing Arts Center’s Andrew Jackson Hallban ad koncertet jövő hónapban, ez lesz az egyetlen fellépés, ahol az eredeti banda újra összeáll.

– Nashville egy különleges város, itt vettem fel az utolsó lemezemet is, rengeteg zenészt ismerek itt, és nagyon sok rockrajongó él ebben a városban, jók a koncertek, szóval úgy gondoltam, hogy Neal, Michael és Dennis jelenlétével valami különlegeset adhatnánk - magyarázta a frontember.

Hamarosan a magyar rajongók is találkozhatnak Alice Cooperrel. Húsz év után ismét Magyarországon ad koncertet a rocksztár a jubileumi, 20 éves Fehérvári Zenei Napok (Fezen) keretében, 2017. augusztus 3-án lép fel.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr9312437813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása