Fülesbagoly

Egy lemez segítene az AC/DC és Axl Rose házasságán

2017. április 15. - matesas

Az AC/DC rajongóit megosztja a Brian Johnson helyére beugró Axl Rose, az egyik tábor szerint kiváló választás a G’N’R énekese, sokan viszont Johnsont követelik vissza a csapatba. Most egy, a zenekarhoz közel álló személy mondta el a véleményét.

axl_1.jpg

Dave Evans egy évig, 1973 és 1974 között énekelt az AC/DC-ben, még mielőtt a legendás Bon Scott átvette volna tőle a mikrofont. Evans egy minapi interjúban a zenekar jelenlegi helyzetéről beszélt, szerinte mindenképp jót tenne, ha Angus Youngék egy új lemezt adnának ki, akár Axl Rose-zal, akár egy másik énekessel.

– Az AC/DC ma már csak egy brand. Az egyetlen eredeti tag Angus Young, a többiek jönnek-mennek körülötte. Ha Angus egy új felállásban gondolkodik, akkor a rajongók előtt egy új lemezzel legitimálhatná leginkább a bandát. Axllel is rögzíthetnék az albumot, utána meglátnák, hogyan reagálnak a rajongók - fejtegette Evans.

A bagoly ehhez legfeljebb annyit tehet hozzá, hogy Rose kiválóan teljesített az AC/DC koncerteken, izgalmas volna hallani egy közös stúdiólemezt.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr3412427675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása