Fülesbagoly

10 éves dalt hozott ki most a Strong Deformity

2017. április 09. - Bagolyhír

Hosszú idő után dallal és hozzá készült klippel jött elő a Strong Deformity. A zenekar olyannyira aktivizálta magát, hogy egy koncert erejéig összeállnak a Moshing Rabbits Fesztiválra.

strong_deformity_2017.jpg

Aki nem tudná, a Strong Deformity a Pantera-láz kései szakaszában, 1996-ban jött ki egy nagyon komoly modern power metal zúzással A fájdalom hatalma lemez formájában. Később lazábbra vették a figurát, a sajtóanyag szerint pedig a most megjelent Hidden Doors Of Sanctuary című dal zeneileg tovabbviszi az elektro es gitárzúzás organikus mixtúrájára építő Strong hagyományokat, de más megközelítésben, mint a Magic Syrupon volt hallható. Érdekes információt árultak el Prieger Zsoltnak, miszerint ez a szám még 2007-ben született. Klipet a mihasznafilmes Nagy Viktor készített hozzá. Íme:

Jó-jó, de azért mi mégis szélesebb mosollyal hallgatjuk az olyan korai tételeket, mint az Ősrobbanás, a 100 ütés az arcra és a Két ököl. A csapat azt ígéri, régebbi nóták is lesznek azon az április 14-i Moshing Rabbits Fesztiválon a Dürer Kertben, ahol a Strong Deformity is fellép, meg még jópár remek hazai metal banda. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr9112411651

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása