Fülesbagoly

Szülinapi bulin lép fel a The Offspring

2017. április 07. - matesas

A legendás kaliforniai punk-rock zenekar tagjai nem feledkeznek meg róla, honnan indultak. A 924 Gilman egy olyan alternatív zenei klub, amely ugródeszkát nyújtott a The Offspringnak, most a banda úgy fejezi háláját, hogy koncertet ad a klub 30. szülinapi buliján.

offspring.jpg

A rajongók egyszerűen csak Gilmannek evezik a klubot, amely leginkább a pályakezdő punk, punk-rock, metal, grindcore zenekaroknak biztosít fellépési lehetőséget. Itt bontogatta szárnyait a The Offspring és a Green Day is, Dexter Hollandék pedig most egy szép gesztussal hálálják meg a Gilmantől kapott lehetőséget. A klub jövő héten ünnepli fennállásának 30. évfordulóját, a sztárfellépő az Offspring lesz.

Holland Dexterék egyébként a hírek szerint új lemezen dolgoznak. A magyar rajongók pedig azért örülhetnek, mert augusztus 5-én Székesfehérváron, a Fezenen is fellép a csapat, amely az évtizedek során olyan gyöngyszemekkel örvendeztette meg a közönséget, mint a Pretty Fly (For A White Guy), a The Kids Aren’t Alright, a Why Don’t You Get a Job? és az Original Prankster.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr5112407331

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása