Fülesbagoly

Tribute zenekarok betonoznak a Dürer Kertben

2017. április 04. - Bagolyhír

Egy tucat tribute zenekar lép a DürerKert három színpadára április 7-én. Mert hát miért kéne ölbe tett kézzel otthon várni a nagy zenekarok turné-bejelentéseit, ha helytartóik kilövésre készen állnak. Ennek az estének ráadásul több fénypontja is lesz. A Chocolate Starfish például megidézi majdnem teljes egészeben a legendás első Limp Bizkit-lemezt, az idén épp 20 éves Three Dollar Bill, Y'all$-t.

slipchaos_live.JPG

A Faith No More rajongók 2015-ben örülhettek utoljára, amikor a San Franciscó-i csapat majdnem 10 év után új albummal jelentkezett, most a Dürerben debütáló Face No More csillapíthatja a kilencvenes évek után vágyakozók szomját. A születésnapokról sem illik elfelejtkezni, a Slipchaos (Slipknot tribute) a tizenharmadikat tapossa már, a Blue Cold Jalapenos a másodikat, így hát megszólalnak Red Hot Chili Peppers-dalok a legfrissebb albumról is. Ér bólogatással támogatni az olyan ritkaságnak számító bandákat is, mint a folk metalos Eluveitie-re szakosodott 1 éves Eravistae. Találd meg te is a kedvenc zenédet, hiszen az Arctic Monkeys-tól az In Flames-en át a KoRn-ig elég színes a Bring The Bands Home Tribute Fesztivál felhozatala!

Program:
Nagyterem

20:00 Deftones by Diamondeyes

21:00 Slipknot by Slipchaos

22:30 KoRn by gRaiN

23:50 Limp Bizkit by Chocolate Starfish

★ Three Dollar Bill, Y'all$ album 20 éves jubileumi koncert ★

01:20 Green Day by Basket Case

041-es terem

20:00 Arctic Monkey by Pretty Visitors

21:10 Red Hot Chili Peppers by Blue Cold Jalapenos

22:50 Paramore by Riot!

00:00 Faith No More by Face No More

Kisterem

20:00 Eluveitie by Eravistae

21:00 Entombed by Wolverine Blues Brothers

22:10 In Flames by Tribute 2 Remains

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr6012398597

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása