Fülesbagoly

44 millió éves borostyánból készült ez a gitár

2017. március 31. - matesas

Ha a Jurassic Parkban metal-koncertet rendeznek, ilyen gitár lóg majd a fellépők nyakában. Különleges hangszer a javából: a „Black Amber Drop” gitár teste a Balti-tenger mélyéről felhozott 44 millió éves borostyánból készült, az ára potom 80 ezer dollár.

gitar.jpg

Eocén. A szó jelentése: „új idők hajnala”. A földtörténeti időskálán ide soroljuk a 44 millió évvel ezelőtti korszakot, ekkor már jelen voltak a bolygón az emlősök, az emberi faj kialakulására azonban még vagy 42 millió évet várni kellett, értelemszerűen az eocén idején még a rock and roll vagy a heavy metal sem létezett. Vagy mégis?

Nos, a Fülesbagoly örömmel nyújtja át az ősi gitárt, a gyönyörű Black Amber Dropot, amelynek testét egy 44 millió éves borostyánból formázták meg. A litván hangszergyártó cég, a Lava Drops természetesen a tehetősebbeket célozta meg ezzel a különleges gitárral, az értéke 80 ezer dollár, azaz 23,6 millió forint. Itt a dilemma: élsz a fűtött lakásodban, vagy eladod a pecót és pengeted a Black Amber Dropodat?

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr812390345

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása