Fülesbagoly

Titokzatos üzenet Marilyn Mansontól

2017. március 23. - matesas

Bár korábban Valentin-napra harangozta be új, SAY10 című nagylemezét Marilyn Manson, az albumnak azóta se híre, se hamva. A shock-rocker most az Instagramon üzent, úgy tűnik, júniusig kell várni a Sátán eljövetelére.

manson.jpg

Eseményekben gazdag év elé néz az industrial metal nagyágyúja, Marilyn Manson új lemezt jelentet meg és turnéra is indul. Mint arról a Fülesbagoly korábban beszámolt: Manson ezúttal Magyarországot sem hagyja ki, július 20-án lép fel a Budapest Parkban.

Manson utoljára 2015-ben adott ki albumot, a sok meglehetősen félresikerült próbálkozás után a The Pale Emperor egy egészen elfogadható lemeznek sikeredett. De most hatalmas a várakozás a SAY10 iránt, mert Manson folyamatosan legnagyszerűbb alkotásához, az Antichrist Superstarhoz hasonlítja.

A Valentin-napra ígért megjelenés ugyan elmaradt, de Manson most az Instagramon posztolt egy rövidke filmrészletet, amely alá azt írta: 6:19, az idő elérkezik. Szóval a legtöbben ebből arra következtetnek, hogy június 19-én végre megjelenik a SAY10. Ámen!

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr812364705

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jakab.gipsz 2017.03.23. 18:46:37

Ez hülye, jé ekkora barmok is vannak ! (Valentin napi üdvözlettel ez meg mi a csuda)

Orbán Hazaáruló Viktor 2017.03.24. 10:18:42

@Jakab.gipsz: Nyugodj meg, ha a hazaáruló Viktornak vagy az álkeresztény KDNP-nek nem teszik, akkor nem lesz.
süti beállítások módosítása