Fülesbagoly

Megint zseniális videót rajzolt Gróf Balázs

2017. március 21. - matesas

Egy pécsi karikaturista, Gróf Balázs készített videoklipet a világ legnépszerűbb death metal zenekarának, az amerikai Obituarynak. Balázs alkotása már a második olyan videó, amelyet a banda hivatalos klipként szerepeltet.

obituary.jpg

Múlt pénteken jelent meg az Obituary tizedik nagylemeze, a Ten Thousand Ways To Die című szám klipjét a pécsi Gróf Balázs készítette. Az animációs film tele van humorral, és persze véres jelenetekkel, a klip leginkább egy Southpark vagy egy Beavis és Buthead epizódra emlékeztet.

A metalindex.hu idézi a zenekart, a banda nagyon elégedett Balázs munkájával.

„Ebben a zenekarban nem félünk szórakozni és röhögni magunkon. Balázs egy elképesztő művész, aki tökéletesen elkapta a zenekar karaktereit és személyiségeit, szóval már nagyon várjuk az Obituary rajongók reakcióját.”

obituary-grof_balazs.jpg

Balázs egyébként már két évvel ezelőtt is készített egy hasonló animációt az Obituarynak, természetesen minkét alkotást megmutatjuk. Bár a Ten Thousand Ways To Die videója még csak péntek óta érhető el a YouTube-on, már majdnem 80 ezren látták.

Obituary - Ten Thousand Ways To Die:

Obituary - Violence:

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr8112358547

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása