Fülesbagoly

A Metallicának kever a Beastie Boys lemezlovasa

2017. március 15. - matesas

Igazi nagyágyút szerződtetett DJ-nek észak-amerikai turnéjához a Metallica. Nem más, mint a Beastie Boys DJ-je, Mix Master Mike fogja szórakoztatni a közönséget a zenekarok közötti szünetekben.

metallica-mix-master-mike.jpg

Az új lemezzel hatalmasat robbantó Metallica a rajongók legmagasabb színvonalú szórakoztatására törekszik. A zenekar ugyebár az album minden dalához videoklipet készített, s 2017-ben ötven állomásos turnén mutatják meg magukat. Észak-Amerikában az Avenged Sevenfold, a Volbeat és a Gojira társaságában zenélnek, ez azért nem egy rossz névsor. De a meglepetéseknek még koránt sincs vége. Ezúttal Hetfieldék bejelentették, hogy a turnéra leszerződtették Mix Master Mike-ot, a Grammy-díjas DJ-t a Beastie Boys tagjaként a rockhírességek csarnokába is beiktatták. A DJ a zenekarok közötti szünetekben keveri majd a zenét.

Mix Master Mike akcióban:

 

És így nyomta a Metallica Mexikóban:

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr4512340291

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása