Fülesbagoly

Egy koncertre összeáll a Subscribe

2017. március 14. - NagySzabolcs
A Volt Fesztivál nulladik napján, azaz június 27-én ismét színpadra áll a Subscribe. A hat zenész közel 2 év szünet után muzsikál együtt, közvetlenül a Linkin Park előtt. Hogy mi lesz a koncertet követően, azt egyelőre homály fedi.
subscribe_2017.jpg

Fotó: Rosta Márk

2015. január 21-én jelentette be a zenekar a facebook oldalán, hogy határozatlan időre felfüggeszti működését. Nem véletlen, hogy kerülték a feloszlás szót, bizonyára ők is tudták, hogy egyszer még szeretnének együtt muzsikálni. A bejelentés után még végigturnézták az országot, majd az év augusztus 28-án a Budapest Parkban "egy időre elbúcsúztak". Bár a csapat kétharmada együtt maradt, hogy a RATM tribute zenekarral koncertezzenek, de az mégis merőben más, szóval egy elég nagy űrt hagytak maguk után. Mondom ezt azért, mert hirtelen nem jut eszembe olyan magyar zenekar, melynek az összes lemeze tökéletes lenne, a Subscribe-nak márpedig ez a bravúr sikerült. Négy nagylemezzel jöttek ki, és mind a négy az első másodperctől az utolsóig mestermunka. A Subscribe abban (volt?) tökéletes, hogy egyszerre tudott dinamikus, erőtől duzzadó, érzelmes, fifikás, technikás és brutális lenni, ez a hat srác mindenféle stílusból és világból egy olyat gyúrt össze, ami itthon egyedülálló. Ráadásul élőben is nagyon erősek, hihetetlen energiákat szabadítanak fel a színpadon. Hogy lesz e még lemez, meg egyáltalán hogyan képzelik el a távoli jövőt, arról nem nyilatkoznak. Ami biztos, hogy kaptak egy visszautasíthatatlan ajánlatot: a legjobb közepes méretű európai fesztiválon egy világsztár előtt muzsikálnak. Remélhetőleg ez meghozza az étvágyukat, és ha nem is a közeljövőben, de lesz még lemez, turné és csatakosra izzasztó A38-as buli.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr9612336999

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása