Fülesbagoly

Nemes gesztus a Pearl Jamtől

2017. március 12. - matesas

A Pearl Jam tagjai eléggé jó arcok lehetnek, erre utal mostani gesztusuk is. A bandát a jövő hónapban iktatják Rock And Roll Hall Of Famebe, az együttes most egy kézzel írt levélben fejezte ki abbéli óhaját, hogy az ünnepségen minden korábbi tag is jelen lehessen. pearljam1.jpg

Hivatalosan Jeff Ament basszer, Matt Cameron dobos, Stone Gossard gitáros, az alapító, de jelenleg nem tag Dave Krusen dobos és persze Eddie Vedder énekes lesz beiktatva a rockhírességek csarnokába, ám a Pearl Jam most valamennyi korábbi tagot is a ceremóniára invitált a Facebook-oldalukon elhelyezett, kézzel írt levelükben. Kiemelték a korábbi dobosokat, mint írják: valamennyien hozzátették kreativitásukat a banda sikeréhez. Íme, a levél, és persze zenélünk is egy kicsit.

pearljam.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr2712331563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása