Fülesbagoly

A Guns N’ Roses dobosát is gyógyszerekkel tömte Prince orvosa

2017. március 12. - matesas

Dr. Michael Schulenberg, a drogfüggőségekre specializálódott kaliforniai orvos neve ismét rossz fényben tűnt fel. A dokira - akit a tavaly elhunyt Prince halála kapcsán kihallgatott a rendőrség - ezúttal Steven Adler, a Guns N’ Roses korábbi dobosa húzta rá a vizes lepedőt.

adler-prince.jpg

Steven Adler súlyos árat fizetett drogfüggőségéért. A dobost ezért rúgták ki a GNR-ből, tulajdonképpen egész zenei pályafutása megbicsaklott a féktelen droghasználat miatt. Adler évtizedeket töltött a kábítószer fogságában, saját bevallása szerint körülbelül 3-4 éve sikerült teljesen leállnia.

Adler egy interjúban most arról mesélt, hogy egy ideig ugyanaz az orvos kezelte őt, akit a rendőrség a tavaly elhunyt Prince halála ügyében kihallgatott. Emlékezetes: az orvosszakértők szerint Prince ópiát túladagolásban halt meg, korábban az is felmerült, hogy súlyos gyógyszerfüggőség áll a tragédia hátterében. Princenél sok vényre kapható fájdalomcsillapító volt, mielőtt meghalt. Egy rendőrségi dokumentumból kiderült, hogy dr. Michael Schulenberg még tavaly április 20-án, azaz egy nappal a zenész halála előtt is írt fel neki gyógyszert.

Steven Adler szerint Schulenberg őt is valósággal tömte gyógyszerekkel, miközben csak a pénzét akarta lenyúlni. És míg Adler szorgalmasan kapkodta a pirulákat, csak egyre mélyebbre süllyedt a függőségben. Egyszerre fogyasztott ópiátokat és azok blokkolóit, végül az élete is veszélyben forgott a sok cuccozástól.

Adler most már bánja kábszeres múltját, ugyanakkor némi vigaszt jelent számára, hogy beszállhatott az újraalakult Guns néhány koncertjébe.

Amikor még Adler is a bandával járta a paradicsomi várost:

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr3412332329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása