Fülesbagoly

Símaszkban nyitogatná a széfeket Ice-T

2017. március 11. - matesas

Aligha okozhat csalódást a Body Count rajongóinak a hónap végén megjelenő új lemez. Az eddig ismert dalok alapján ütős, agresszív, szókimondó album lesz a Bloodlust, kezdő gengszterek kézikönyve, amelyből megtanulhatjuk például, hogy mire való a símaszk.

ice-t.png

Péntek óta elérhető a legnagyobb videómegosztón a Body Count új nagylemezének egyik bemutatkozó dala, a The Ski Mask Way, amely egy pörgős, vastag riffekkel, és Ice-T nem éppen kávéházi stílusban íródott rapszövegével operáló szám, első hallásra bejövős, olyan, amelyre a klubokban a rock-dj azonnali ugrálásra készteti a lazuló srácokat. A nóta témája mi más lehetne, mint a banditizmus, a vagyonszerzés símaszkos változata, széfek kirámolása, a „Mutha Fucka” és a „Bitch” és a „Nigga” szavak csak úgy repkednek a levegőben, ahogyan azt a tisztes Body Count lemezeken már megszokhattuk.

A lemezről már korábban kiadták a No Lives Matter című dalt, ez nem kevésbé cizellált, és nem kevésbé szerethető, és elvárásainkat csak fokozza, hogy - amint arról tavaly már beszámoltunk - az albumon Max Cavalera is vendégszerepel az „All Love Is Lost” című számban. 

Body Count - The Ski Mask Way:

Body Count - No Lives Matter:

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr4412329691

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása