Fülesbagoly

Így reagálnak a gyerekek a Guns N’ Rosesra

2017. március 07. - matesas

Széles vigyor, léggitár, vad hajrázás - a gyerekek érzik a rock and rollt. Az alábbi videón azt láthatjuk, miképp reagálnak 6 és 13 közötti csemeték a Guns N’ Roses 30 esztendeje kiadott dalaira. Manapság ezt úgy mondják: kimaxoltuk a cukiságfaktort.

gunsgyerekek.jpg

Az Appetite for Destruction album a rocktörténelem arany pillanatai közé való, fantasztikus nyitólemez egy fantasztikus zenekartól. A Guns N’ Roses manapság másodvirágzását éli, a banda két hónap múlva már Európában koncertezik, Axlék képtelenek olyan bulit csinálni, amelyikre ne kelne el az összes jegy. S bár alapvetően a GNR a 40-es korosztály zenekara, a rockpapik és rockmamik révén a mostani gyerekek is hallottak róluk.

A következő videóból is ez derül ki. Bár az együttes neve hallatán több gyerkőc rávágja, hogy sosem hallott róluk, a számok lejátszásakor már nem egy picur felismeri a zenét. A legaranyosabb pillanat talán az, amikor egy kislány a Sweet Child O’ Mine hallatán azt mondja: ezt a számot az anyukája minden éjjel elénekelte neki elalvás előtt.

A videó két napja érhető el a YouTube-on, de már több, mint nyolcszázezren látták.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr5012320137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása