Fülesbagoly

Punkok segítenek a nagybeteg Lópici Gáspáron

2017. március 06. - matesas

Az Auroráról mindig tudtuk, hogy jó arcok gyülekezete, de a mostani cselekedetükből az is kiderül: a győri punkok szíve is aranyból van. Vigi és társai nemes akciót szerveztek a nyomorúságos körülmények között tengődő színész, Szilágyi István megsegítésére.

1983-ban pontosan tíz éves volt a legendás ifjúsági sorozat, a Keménykalap és Krumpliorr, amelynek egyik legkarakteresebb szereplője a Lópici Gáspárt alakító Szilágyi István. Mi történt még 1983-ban a hazai szórakoztatóiparban? Hát az, hogy megalakult az Aurora zenekar, amely most már legendás alakja a magyar rockzenének.

foto3-nyitokep_2.jpg

A győri punkok sikeresen átvészelték a kommunizmus utolsó éveit, és hála istennek a mai napig aktívak. És nem mennek el szó nélkül mások nyomora mellett. Ezúttal Szilágyi Istvánon szeretnének segíteni. A múlt héten a sajtó arról számolt be, hogy a visszavonult színművész nagyon szerény körülmények között él, az elmúlt időszakban több egészségügyi problémája is volt.

foto1-szilagyi_2.jpg

– Kicsit nehezen megy már a közlekedés a lábam miatt. Úgy egy évvel ezelőtt súlyos tüdőgyulladást kaptam, mert nem tudtunk fűteni a házban. Akkor kórházba szállítottak, és nagyon sok gyógyszert adtak nekem. Több hétig bent feküdtem, és közben a kezelés során trombózis alakult ki a lábamban. Szerencsére most már kezd meggyógyulni, de időnként még mindig nagyon fáj, és a jelenlegi gyógyszerek is kicsit megnehezítik a beszédkészségemet - mondta el a színész az AcNewsnak.

Nos, az Aurora vasárnap délután felhívást tett közzé, azt írják Facebook oldalukon, a színművész megsegítésére indított akcióban támogatói póló megvásárlásával lehet részt venni. A póló ára 5000 forint. A zenekar minden megrendelt darab után befolyt teljes hasznot Szilágyi István életkörülményeinek javítására ajánlja fel. Az alábbiakban közöljük a zenekar teljes levelét és a linket is, amelyen a pólók megrendelhetők.

foto2-aurora_2.jpg

Kedves Barátaink!

Összefogást hirdetünk!

Mint ahogyan azt bizonyára a média ilyen-olyan felületeiről megtudtátok, jó barátunk, több videoklipünk főszereplője, a színművész-legenda (a sokak által csak Lópici Gáspárként ismert) Szilágyi István egészségügyi állapotából kifolyólag nehéz helyzetbe került. Nem csak nekünk, de az egész nemzet számára okozott felejthetetlen, boldog pillanatokat, így kötelességünknek érezzük, hogy segítő kezet nyújtsunk neki és ebben számítunk a Ti közreműködésetekre is!

Mi nem likevadászatra használjuk ezt a posztot, valódi csapatmunkával szeretnénk anyagi segítséget nyújtani.

Az akcióban az alábbi linken keresztül előrendelhető támogatói póló megvásárlásával tudtok részt venni, amelynek ára 5000 Ft. 

Minden megrendelt darab után befolyt teljes hasznot Szilágyi István életkörülményeinek javítására ajánljuk fel. 

Fogjunk össze, segítsünk együtt!

http://aurora.hu/tamogatoi-polo/

Aurora zenekar

 

Aurora - Nincs térerő

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr2312317297

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása