Fülesbagoly

Mire készül Skrillex a rockerekkel?

2017. március 01. - matesas

Ütős hármas egy képen: Brandon Boyd, az Incubus énekse, Skrillex és Chino Moreno, a Deftones frontembere készül valamire. A fotó stúdióban készült, szóval nem nehéz kitalálni, hogy mit forgat a fejében a különleges trió. chino_1.jpg

A jólértesültek tudni vélik, hogy az április 21-én megjelenő új Incubus lemezen Skrillex is vendégszerepel, és esetleg a vele rögzített dalba vonták be Morenot is közreműködőnek. Ugyanakkor nem árt azt is figyelembe venni, hogy áprilisig már nagyon szorít az idő, ha ez egy friss fotó, akkor aligha most rögzítik a dalt, amely utána még számos utómunkálatot igényel. Szóval egyelőre maradnak a találgatások, csupán annyit állapíthatunk meg, hogy ettől a triótól minden bizonnyal valami nagyon izgalmas zenét várhatunk. Amíg a rejtélyről fellebben a lepel, hallgassuk meg az új Incubus nótát, amelynek címe Nimble Bastard.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr4612303181

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása