Fülesbagoly

Ilyen a japán pogó: csótánnyá válik a közönség

2017. február 28. - matesas

Különböző kultúrkörök, különböző szórakozási szokások. Isten ments, hogy kinevessük a japán grindcore-rajongókat, de annyi szent, ilyen videót még sohasem láttunk. Következzék a pogó távol-keleti változata: a csótánnyá vált emberek fekvő helyzetben bemutatott kapálódzása.

japan.jpg

A Viscera Infest egy 10 éve létező japán grindcore zenekar, első blikkre az embernek az lehet a benyomása, mintha harcba induló szamurájok csatakiáltásait hallgatnánk némi gitár és dobkísérettel. Egzotikus grindcore, amelyhez egy igazán elvetemült közönség dukál. És az alábbi videó tanúsága szerint a Viscera Infest rajongói bizony nem nekifutásból törik a nápolyit, ha beindul a buli, valósággal önkívületbe esnek, ehhez fogható extázist európai ember legfeljebb agymosó szektában tapasztalhat. Pogó ez vagy földharc egy láthatatlan ellenség ellen? Mindenki döntse el maga, mutatjuk a hónap videóját.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr7812300781

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tökönrúgott Feleségek 2017.02.28. 21:20:37

Még mindig kevésbé tartom idétlennek, mint minálunk az izzadt, félmeztelen "macsók" egymás "buzgerálását" :)

sanzelizé 2017.03.02. 15:55:22

Japanban tul nagy a nepsuruseg
Egyszeruen nincs hely pogozni
Viszont hasizomra igen jo lehet... :)
süti beállítások módosítása