Fülesbagoly

Bepótolja budapesti koncertjét a Dillinger Escape Plan

2017. február 27. - matesas

Egy durva baleset miatt véget ért a Dillinger Escape Plan európai turnéja, így elmaradt a zenekar budapesti koncertje is. Ám most Greg Puciatoék bejelentették, hogy a nyáron bepótolják az összes hangversenyt, így az A38 közönsége is láthatja őket.

dep2.jpg

13 ember sérült meg a lengyelországi balesetben, amikor egy kamion a DEP turnébuszának csapódott. A zenekar tagjainak ugyan egy haja szála sem görbült, de lelkileg megrázta őket a karambol, amely sokkal szörnyűbb tragédiával is végződhetett volna. A banda egyébként épp a krakkói koncertre igyekezett, amikor a baleset megtörtént.

dep-baleset.jpg

Nos, a DEP most közölte az összes nyári koncertdátumot, amikor bepótolják az európai turné kimaradt helyszíneit. Budapesten augusztus 11-én, az A38-on lépnek fel, és biztosak lehetünk benne, hogy a kárpótlást egy durva energiafröccs formájában kapjuk az arcunkba.

Négy éve is megmozgatták a magyar közönséget:

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr2112298229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása