Fülesbagoly

Ha nem vagy fos, vár a FISH!

2017. február 23. - Bagolyhír
Egy éve jelent meg a FISH! Idő van című lemeze, s ha már ilyen szép évforduló van, meg is ünneplik egy dupla A38 Hajós koncerttel. A második bulira nincs előzenekar, ezért bárki jelentkezhet e nemes feladatra.

fish-2.jpg

A letargikus koncertjeiről, valamint sótlan és szótlan frontemberéről ismert FISH! egy koncertet hirdetett meg a hajóra, de mivel ezredmásodpercek alatt elfogytak a jegyek a március 25-i bulira, másnapra is lekötöttek egy hangversenyt. Igen ám, de a második koncertre nincs előzenekar, ezért várják a remek jelentkezőket a közönség bemelegítésére. A lehetőséget tegnap hirdették meg, azóta egy rakás banda benyújtotta szándékát, az eseményben lehet is követni a fejleményeket. Hát van itt minden, mint a búcsúban, punk, poprock, indie, alter, miegymás. Az előzenekar az lesz, aki a legtöbb szavazatot kapja. Szóval hajrá, nyomjátok a lájkot kockás inges lányok!

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr8312284995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása