Fülesbagoly

Szörnyethalt egy fiatal az Avenged Sevenfold koncertje után

2017. február 22. - matesas

Borzalmas tragédia árnyékolja be az amerikai Avenged Sevenfold stuttgarti koncertjét. A show után egy, a színpad lebontásán munkálkodó srác lezuhant, egyenesen egy 19 éves fiúra esett, aki a helyszínen életét vesztette.

avenged.jpg

A mélybe zuhant színpadi munkás is súlyos sérüléseket szenvedett, kritikus állapotban fekszik az intenzív osztályon. A zenekar a tragédiával kapcsolatban közleményt adott ki:

"Sajnos rossz híreket kell közölnünk. A tegnap esti stuttgarti koncertünk után egy 26 éves dolgozó, aki a színpad lebontásán munkálkodott, lezuhant a magasból, az egyik gerendáról és ráesett egy 19 éves, a helyi stábhoz tartozó fiatalra. A 19 éves dolgozó belehalt a sérüléseibe a másik férfi jelenleg is válságos állapotban fekszik a kórházban. Együttesünk tagjait és a stábunk tagjait egyaránt lesújtotta a hír. Imádkozunk a kórházban fekvő sérültért, a két fiatal családjáért, a helyi stáb tagjaiért és mindenkiért, aki részese volt ennek a borzalomnak.”

Avenged Sevenfold - Nightmare (Live, Schleyer-Halle, Stuttgart):

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr8312282485

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása