Fülesbagoly

Indusztriális szupercsapatban a Faith No More ex-énekese

2017. február 19. - matesas

Roppant izgalmas vállalkozásnak ígérkezik a Primitive Race nevű indusztriális metal banda ezérvre ígért lemeze. A zenekar bejelentette, hogy csatlakozott hozzájuk Chuck Mosley, a Faith No More egykori énekese és Dale Crover, a Melvins dobosa is.

chuck.jpg

Miből lesz a cserebogár? A Primitive Race egy Twitteren szerveződött zenekar, 2013 óta léteznek, különböző tagösszetétellel. Ugyan sikerült kiadniuk egy lemezt, de összességében nem állítható, hogy jelenlétük megrengette volna a zenei világot. Most talán kiléphetnek az ismeretlenség homályából, hiszen sikerült lehalászniuk két igazi nagyágyút, a banda néhány napja jelentette be, hogy csatlakozott hozzájuk Chuck Mosley, a Faith No More egykori énekese és Dale Crover, a Melvins dobosa is. Sőt, az idén megjelenő nagylemez java részét már rögzítették is, a szövegeket Mosley írta és természetesen ő maga fogja elénekelni is. Eddigi munkájuk alapján vélelmezhető, hogy egy nagyon izgalmas album van készülőben, hiszen nem csak Mosley, de Dale Crover jelenléte is bizakodásra ad okot, őt a Melvinsen kívül leginkább még a Fantomas turnédobosaként ismerhetjük. Borult egy társaság, annyi szent. Várjuk a kinyilatkoztatást.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr8312273183

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása