Fülesbagoly

Bombasztikus zenét ígér Corey Taylor

2017. február 14. - matesas

Már 16 számot rögzített a stúdióban a Stone Sour a zenekar új lemezéhez, és Corey Taylor frontember valósággal el van ragadtatva az eddigi eredménytől. Corey egyenesen azt állítja: ilyen klassz albumot a Slipknot első lemeze óta nem készített.

stonesour_1.jpg

Corey Taylor második zenekara, a Stone Sour utoljára 2013-ban jelentkezett saját lemezzel, a rajongók már nagyon várják az új anyagot, a 2015-ös Straight Outta Burbank feldolgozásgyűjtemény legfeljebb némi éhségcsillapításra volt elegendő. De úgy tűnik, hogy Corey Taylor énekest is lázba hozta a készülődés, a banda gőzerővel dolgozik a lemezen, amely idén a boltokba kerül. Corey a BBC Rock Show-nak így nyilatkozott:

– Már majdnem kész vagyunk az albummal. Január 7-én vonultunk stúdióba, és eddig 16 dalt rögzítettünk, már csak 3 maradt hátra. Hihetetlenül jó a számok hangzása. Nem csak én, a zenekar összes tagja így gondolja. Nem csupán arról van szó, hogy jók a dalok, hanem fantasztikusan energikusak, van egy jó adag élő vibrálásuk, nem úgy hangzanak, mint a színtisztára kevert stúdiódalok - magyarázta az énekes.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr2112258374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása