Fülesbagoly

Az Arénában ünnepel a Kowalsky meg a Vega

2017. február 10. - NagySzabolcs

Az elkövetkezendő egy évben mindössze két alkalommal koncertezik Budapesten a Kowalsky meg a Vega, de mindkettő gigabuli lesz. Az első júniusban a Barba Negra Trackben, ahol már tavaly is irdatlan tömeg csápolt rájuk, a másik meg jövő februárben a Budapest Sportarénában, itt pedig a 15. születésnapjukat ünneplik.

16603093_1408423502515182_6090326412396640348_n.jpg

Fotó: Udvardi Attila

Imént jelentette be a facebook oldalán a Kowalsky meg a Vega, hogy jövő februárban a Papp László Budapest Sportarénában ünneplik a 15. születésnapjukat, és adnak egy különleges koncertet. A helyszínválasztás teljesen érthető, Kowáék iszonyatosan dübörögnek. Komoly rádiós játszást tudhatnak magukénak, vidéken mindenhol nagy tömeg előtt lépnek fel, és Budapesten is ezreket mozgatnak meg egy-egy buli alkalmával. Mint megírtuk, a legutóbbi, Varázsszavak nagylemezük négyszeres platina lett, és a MAHASZ évvégi eladási listáján csak a Tankcsapda tudta őket megelőzni.

Az arénás koncert előtt egyetlen egyszer mutatkoznak a fővárosban: június 17-én a Barba Negra Trackben hirdetik az igét. Idén októberben új lemez is lesz, ráadásul dupla CD. Mozgalmas évnek néznek elébe.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr8912247512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása